Adományozásra buzdít a Fábián Juli Emlékalapítvány

Gyűjtés a zeneipari háttérmunkások megsegítéséreA Fábián Juli Emlékalapítvány célja a könnyűzene és a jazz területén működő, egészségügyi és/vagy szociális okokból vészhelyzetben, válságban vagy valamilyen átmeneti állapotban lévő, rászoruló zenészek, zenei előadóművészek, oktatók, zeneszerzők, és a zenei produkciókban közreműködő egyéb szakemberek támogatása, akiket szociális és/vagy egészségügyi élethelyzetük, fogyatékosságuk vagy korral kapcsolatos problémáik tartósan vagy ideiglenesen akadályoznak művészetük vagy munkájuk gyakorlásában.


Most gyűjtésre buzdít mindenkit a ONE FUTURE- támogassuk a zeneipar háttérmunkásait! kampányon belül, így folytatva eddigi misszióját.

Ha szívesen támogatnád a zeneipar nehéz helyzetbe került háttérmunkásait, keresd fel az adománygyűjtési kampány honlapját!
Köszönjük!

A lezajlott ONE FUTURE Streamfest részleteiről pedig ITT olvashatsz!

További hírek

További hírek
© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább