GRILLEZZ!

Új nyári dal az Animal Cannibals-tőlAz Animal Cannibals egy új, vidám, nyári dallal ajándékozott meg minket. A családi-baráti grillezésről és kerti főzőcskézésről íródott nóta rímekkel teli tál és telitalálat.

A fiúk így nyilatkoztak a dal születéséről:

Qka MC: Jelenleg még úgy tűnik, hogy augusztus 15-ig semmilyen koncertet nem tudunk tartani. Mi továbbra is igyekszünk betartani a szabályokat. Én imádok grillezni, Ricsi pedig a bogrács nagymestere. Szerencsére kertes házban lakunk, így a ránk szabadult rengeteg szabadidőben bőven van időnk tökéletesre fejleszteni a szakács tudományunkat.
 

Ricsipí: Én már a panelban leélt 35 évem alatt is sokszor grilleztem az erkélyen, természetesen, elektromos grill sütővel. Régen többször kirándultunk, és az erre kijelölt helyeken húst sütöttünk és bográcsoztunk. A szabadban készült ételek nem csak kiváló lakomát jelentenek számunkra, hanem felejthetetlen családi élménnyel is gazdagodunk minden alkalommal. Ezek az érzések ihlették legújabb dalunkat.

A dalszöveget ITT találod nálunk!

További hírek

További hírek
© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább